Opis forum
Hej drodzy!
Proponuję /jak w temacie/ zapoznać się trochę skoro jesteśmy pod jednymi skrzydłami ToosTa. Zatem zacznę od siebie.
Jestem Arvena /niech takie pseudo zostanie /
Przede wszystkim to jestem w powijakach jeśli chodzi o pisanie na forum i inne takie, ale mam nadzieję, że to wybaczycie ;D Nie było mnie długo w kręgu na t.o.m. bo wczoraj wróciłam ze szpitala, ale już jestem z Wami
Dużo słyszałam o Knizei, zatem pozdrawiam! Jak również ToosTa! No to tyle narazie, kufel piwa wystygł i dno widać, więc konczę narazie;)
zapraszam innych do pogawędki przy następnym kuflu !
warszawa prosze ja ciebie a Fabian i reszta? jakies informacje?
a zreszta poslemy wici do reszty kregu i sie dowiemy:einstein:
Ostatnio edytowany przez marcus (2008-09-25 09:26:04)
Dzięki za info Stoddier, marcus i ToosT. Ja mam 23 jestem z Warszawy jak pisałam.
Cieszę się że chociaż Wy wysłaliście posty w odpowiedzi na moją prośbę (jest nas zalogowanych już ponad 10 osób), a do wszystkich wysłałam prośbę o udzielanie się na forum. Dam Wam w nagrodę za to punkty:)
A co porabiacie na codzień?
Ja przyznam że jestem na rekonwalescencji, na zwolnieniu. Poza tym szukam nowej pracy, bo z powodów zdrowotnych nie mogę pracować w zawodzie (jestem technikiem farmacji)
Pozdrawiam raz jeszcze
Nie jesteśmy wszyscy moderatorami. Zobacz na liście użytkowników. Knizeia nadal nie ma i nie aktywował innym uprawnień. Apropo, wciąż ciągnę dwie postaci na t.o.m. ... trochę mam wątpliwości że On wróci.
Jeśli zaś chodzi o punkty to uważam je za dobre, bo można kogoś docenić za coś i nie ważne kim osoba jest (moderator, admin, użytkownik). Może być ktoś adminem i być do niczego. Tak myślę. Jedni się starają i ja to cenię, a inni mimo uprawnień nic nie wnoszą (przykładem jest admin "zaklinacz języków")
Ostatnio edytowany przez Arvena (2008-10-01 15:03:54)